Veneen hoito- ja huoltotuotteet

Veneen hoito- ja huoltotuotteet

Auringonlasku

Veneen huolto ja hoito ei rajoitu ainoastaan veneen maalaukseen tai puuosien lakkaamiseen. Pelkästään veneen pintaosien huollossa ja hoidossa tarvitaan monen laisia tuotteita pesuaineista ja vahoista erilaisiin hoitoöljyihin ja liima- ja tiivistemassoihin. Veneelle -verkkokaupassa on tarjolla sekä tunnettuja että uudempiakin tuotemerkkejä veneen hoitoon ja kunnostukseen. Yhteistä näille on laatu, johon jokainen veneilijä voi luottaa.

Veneen pesuaineet

Verkkokaupastamme löydät kaikki veneen pesuun tarvittavat puhdistusaineet. Kun on veneen pesun aika, niin valikoimastamme löytyvät omat pesuaineet yleiskäyttöön ja pinttyneelle lialle sekä suoja-aineet gelcoat -pinnoille ja tekstiileille. Valikoimassamme on mm. Findur, International, Polarshine ja Mellerud -tuotemerkit. 

Venevahat ja kiillotusaineet

Veneelle -verkkokaupasta löydät kaiken tarvitsemasi veneen vahaukseen ja kiillottamiseen. Venevahoissa luotamme International venevahojen laatuun, jotka ovat pärjänneet hyvin myös erilaisissa testeissä. Kiillotusaineista valikoimassamme ovat kotimaiset Polarshine kiillotusaineet, jotka on kehitetty veneteollisuuden ja veneilijöiden tarpeisiin.

Veneen kannen kunnostus

Veneen kansi voi ikääntyessään ja kuluessaan muuttua turvallisuusriskiksi siellä kuljettaessa. Nykyaikaisella KiwiGrip kansi- ja liukuestepinnoitteella veneen kanteen on helposti palautettavissa alkuperäinen tai jopa parempi pito, jolloin kulkeminen on jälleen turvallista pahemmassakin kelissä. Samalla saadaan kannen ulkonäkö uuden veroiseksi.

Hiomatuotteet ja hiomakoneet

Hiomatuotteiden ja hiomakoneiden osalta valikoimassamme ovat kotimaiset MIRKAn tuotteet. MIRKA on kehittänyt joitakin tuotteita erityisesti veneteollisuuden käyttöön. Tutustu ja tilaa verkkokaupastamme.

Liima- ja tiivistemassat

Venekäytössä liima- ja tiivistemassalta vaaditaan ominaisuuksia, joita ei ns. yleisliimoilla ole. Vneteollisuuden käyttöön hyväksytyn tuotteen tunnistat ruorimerkinnästä, joka kertoo tuotteen olevan stndardien mukainen. Verkkokaupastamme löydät Bostik Marine -sarjan liima- ja tiivistysmassat.

Owatrol

Kun tarvitset tuotetta, joka sopii metallin puhdistamiseen ja suojaamiseen, puun kyllästämiseen tai pinnoittamiseen, gelcoatin käsittelyyn, komposiitin värin palauttamiseen tai vaikka taidemaalaukseen, niin vastaus on usein Owatrol. Owatrolilla on laaja valikoima erilaisia pintakäsittelyaineita, jotka sopivat erinomaisesti veneen hoitoon ja huoltoon. Tutustu valikoimaamme ja tilaa.