Veneen hoito- ja huoltotuotteet

Valikoimastamme löydät tuttuja ja uusia tuotemerkkejä veneen hoitoon ja kunnostukseen. Yhteistä näille on laatu, joka kelpaa niin  veneteollisuuden kuin kuluttajienkin käyttöön. 

Findurin tuotemerkillä löydät verkkokaupasta Clean Ultra Gel -puhdistusaineen ja yleisohenteen. 

Clean Ultra Gel on turvallinen, ympäristöystävällinen ja helppo vaihtoehto mekaaniselle pinnanpuhdistukselle ruosteen sekä pinttyneiden epäpuhtauksien kuten kalkin, hapettumien yms. poistoon erilaisilta pinnoilta. Erinomainen tuote esimerkiksi ruosteen poistoon kölistä ja vesirajaan kertyneen pinttymän poistoon. Geelimäinen koostumus sopii erinomaisesti myös veneen koko pohjan pesuun syyshuollon yhteydessä.

Lisätietoja Findurista

Ultra gel rajattu
Teak restorer

Maalien ja lakkojen lisäksi Internationalin tuotevalikoimaan kuuluvat mm. gelcoat -pinnan puhdistusaineet, vahat ja hoitoöljyt.

Kiwigrip on uudenaikainen karhennuspinnoite venekäyttöön, joka sopii niin puu-, metalli-, epoksi- kuin lasikuitupinnoille. Pinnoitteen levitys on helppoa ja soveltuu hyvin myös tee – se – itse – käyttöön. Pinnoitteen käyttö työskentelyvaiheessa on turvallista eikä sisällä haitalliseksi luokiteltuja aineita. Kiwigrip kestää hyvin UV-säteilyä ja on helppo pitää puhtaana. 1 litra riittää n. 2m2 alueelle. Soveltuu puu-, lasikuitu-, epoksi, betoni- ja metallipinnoille. Saatavana useita eri värisävyjä.

Katso video

Körapur 925

Körapur ja Körapop ovat Kömmerling Chemische Fabriki GMPH:n liimaustuotteiden tuotemerkkejä. KÖMMERLING liima- ja tiivistysmassat on kehitetty vene- ja laivateollisuuden vaativiin olosuhteisiin, joissa tuotteilta vaaditaan erinomaisia tartuntaominaisuuksia, joustavuutta, kosteuden-, meriveden- sekä UV:n kestoa.

Veneelle -verkkokauppa tuo tuotteet ensimmäistä kertaa kuluttajamyyntiin.

Tutustu tarkemmin

Mirka

Mirka on tunnettu, kotimainen pintakäsittelytuotteiden valmistaja. Valikoimaamme kuuluu Galagy hiomatuotteet, Deros hiomakoneet ja Polarshine kiillotustuotteet ja pesuaineet. Galaxy hiomapyörö on veneen pohjamaalin poistoon tällä hetkellä markkinoilla olevista hiomatuotteista parhaiten soveltuva hiomatuote pitkän käyttöikänsä ansiosta. Deros hiomakoneet ovat ammattilaisten arvostamia ja kestäviä laitteita. Polarshine tuotemerkin alta löytyy runsas joukko erilaisia veneen pesuun ja kiillotukseen liittyviä tuotteita.

Lue lisää
kiillotusaineista
Mirka Galaxy

Valikoimassamme on laaja valikoima Owatrolin tuotteita puun kyllästämiseen ja pinnoittamiseen. 

Weld Mount-kiinnitysjärjestelmä tarjoaa täysin uudenlaisen tavan erilaisiin kiinnitysratkaisuihin veneessä. Sen avulla voidaan korvat esimerkiksi hitsaamalla tai poraamalla tehtyjä kiinnityksiä kohteissa, missä reiän tekeminen ei ole mahdollista. Liimaamalla tehdyn liitoksen vetolujuus on parhaimillaan yli 500 kg. Liimaus onnistuu niin pystysuorille kuin alaspäin oleville pinnoille. Tuotteita voidaan käyttää useiden materiaalien kanssa. Weld Mount-tuotteiden avulla saat paljon etuja esimerkiksi pienemmät kustannukset, sekä laadukkaamman lopputuloksen.

Käytännössä vain mielikuvitus on rajana järjestelmän käytössä. Venekäytössä Weld Mount kiinnitysjärjestelmää voit käyttää esimerkiksi kaapelien, johtojen ja letkujen kiinnitykseen, aurinkopaneelien ym. lisälaitteiden kiinnitykseen.

Veneelle -verkkokauppa tuo Weld Mount kiinnitysjärjestelmän ensimmäistä kertaa kuluttajamyyntiin Suomessa.

Katso video