Lakat

Lakat

Venelakat

International Yacht Paint -venelakat

  • Compass – 1-komponenttinen nopeasti kuivuva kirkas ja pitkäikäinen polyuretanilakka. Sisältää lisättyä UV-suojaa. Hidastaa ikääntymistä ja kestää kovaa kulutusta, öljyjä ja mietoja kemikaaleja. Korostaa puun luonnollista ulkonäköä. Lakka mahdollistaa lyhyen työajan ilman, että lopputulos kärsii.
  • Goldspar satin – Puolihimmeä polyuretaanilakka erityisesti sisäkäyttöön. Goldspar satin lakka kestää kuumaa vettä, mietoja happoja ja emäksiä. Nopea kuivuminen estää pölyn kertymistä ja antaa myös loistavan jäljen. 1-komponenttilakka puisille sisäpinnoille.
  • Original Varnish – Korkeakiiltoinen, säänkestävä, lakka puulle ja vanerille.  Erittäin kirkas lakka, joka sopii hyvin vaaleille puulajeille.
  • Schooner – Schooner on perinteinen syvänsävyinen, korkeakiiltoinen, kullanvärinen, kiinanpuuöljypohjainen venelakka. Sopii kaikille puulajeille, myös teakille ja irokolle. Se sisältää auringon haitalliselta UV-säteilyltä suojaavia UV-suodattimia ja kestää erittäin pitkään.
  • Woodskin – Kuumaa vettä, mietoja happoja ja emäksiä kestävä Goldspar Satin -lakka on tarkoitettu etupäässä sisäkäyttöön. Nopea kuivuminen estää pölyn kertymistä ja antaa myös loistavan jäljen. 1-komponenttilakka puisille sisäpinnoille.

Lue lisää

Rylard  venelakat

Rylardin lakkojen valmistus alkoi jo 180-luvun puolivälissä. Siitä lähtien parhaat puuveneet ympäri maailmaa on suojattu kuuluisilla “VG” öljypohjaisilla lakoilla.

  • Rylard VG 61 – Pellava- ja kiinapuuöljypohjainen ohennettu pohjaöljy, johon lisätty homeenestosuoja. Tunkeutuu syvälle puuhun ja toimii erinomaisesti esikäsittelynä Rylardin lakoille. Sopii myös esimerkiksi teakin ja ulkokalusteiden käsittelyyn. Sisältää UV-suojan.
  • Rylard VG 62 – polyuretaanilakka kohteisiin, missä arvostetaan nopeata kuivumisaikaa ja kovempaa pintaa kuin VG 63 lakassa. Lakka on pintakuiva kolmessa tunnissa.
  • Rylard VG 63 – elastinen ja hyvin puuhun imeytyvä ja tarttuva luonnonöljylakka, jonka raaka-aineina on käytetty kiinanpuuöljyä ja pellavaöljyä.  Erityisesti veneiden ulko-osien lakkaukseen. Tällä lakalla saat helposti sileän ja kiiltävän pinnan. Saatavana sekä kiiltävänä että mattana.
  • Rylard VG 66 – Pellava- ja kiinapuuöljypohjainen, erittäin korkealaatuinen venelakka. Kehitetty vaativiin sääolosuhteisiin. Sisältää UV-suojan.