Venelakat

Venelakat

Veneen puuosien lakkaus suojaa niitä mm. kosteudelta, homeelta ja UV-säteilyltä. Siksi on tärkeä pitää myös veneen puuosat hyvässä kunnossa. Laadukkailla venelakoilla saadaan puun luonnollinen rakenne ja väri hienosti esille. Hyvin pidetty puuvene ja veneen puusisusta hivelee silmää ja kääntää katseita. Veneelle.fi -verkkokaupasta löydät ammattilaisten käyttämät International ja Rylard polyuretaani- ja öljylakat veneesi huoltoon ja kunnostukseen.

International -venelakat

1-komponenttinen nopeasti kuivuva kirkas ja pitkäikäinen polyuretanilakka. Sisältää lisättyä UV-suojaa. Hidastaa ikääntymistä ja kestää kovaa kulutusta, öljyjä ja mietoja kemikaaleja. Korostaa puun luonnollista ulkonäköä. Lakka mahdollistaa lyhyen työajan ilman, että lopputulos kärsii.

Osta tästä

Puolihimmeä polyuretaanilakka erityisesti sisäkäyttöön. Goldspar satin lakka kestää kuumaa vettä, mietoja happoja ja emäksiä. Nopea kuivuminen estää pölyn kertymistä ja antaa myös loistavan jäljen. 1-komponenttilakka puisille sisäpinnoille.

Osta tästä

Korkeakiiltoinen, säänkestävä, lakka puulle ja vanerille.  Erittäin kirkas lakka, joka sopii hyvin vaaleille puulajeille.

Osta tästä

Schooner on perinteinen syvänsävyinen, korkeakiiltoinen, kullanvärinen, kiinanpuuöljypohjainen venelakka. Sopii kaikille puulajeille, myös teakille ja irokolle. Se sisältää auringon haitalliselta UV-säteilyltä suojaavia UV-suodattimia ja kestää erittäin pitkään.

Osta tästä

Kuumaa vettä, mietoja happoja ja emäksiä kestävä Goldspar Satin -lakka on tarkoitettu etupäässä sisäkäyttöön. Nopea kuivuminen estää pölyn kertymistä ja antaa myös loistavan jäljen. 1-komponenttilakka puisille sisäpinnoille.

Osta tästä

Compass, 750ml

39,90  (sis. ALV 24%)

Rylard venelakat

Rylard venelakkojen valmistus alkoi jo 1800-luvun puolivälissä. Siitä lähtien kauneimmat puuveneet ympäri maailmaa on suojattu kuuluisilla “VG” öljypohjaisilla lakoilla.

Rylard Defender – Pellava- ja kiinapuuöljypohjainen ohennettu pohjaöljy, johon lisätty homeenestosuoja. Tunkeutuu syvälle puuhun ja toimii erinomaisesti esikäsittelynä Rylardin lakoille. Sopii myös esimerkiksi teakin ja ulkokalusteiden käsittelyyn. Sisältää UV-suojan.

Osta tästä

Polyuretaanilakka kohteisiin, missä arvostetaan nopeata kuivumisaikaa ja kovempaa pintaa kuin VG 63 lakassa. Lakka on pintakuiva kolmessa tunnissa.

Osta tästä

Elastinen ja hyvin puuhun imeytyvä ja tarttuva luonnonöljylakka, jonka raaka-aineina on käytetty kiinanpuuöljyä ja pellavaöljyä.  Erityisesti veneiden ulko-osien lakkaukseen. Tällä lakalla saat helposti sileän ja kiiltävän pinnan. Saatavana sekä kiiltävänä että mattana.

Osta tästä

Pellava- ja kiinapuuöljypohjainen, erittäin korkealaatuinen venelakka. Kehitetty vaativiin sääolosuhteisiin. Sisältää UV-suojan. Myydään 0,75 ja 1,0 litran purkeissa.

Osta tästä